Step one, you say, We need to talk?

He walks, you say, Sit down, it’s just a talk?

He smiles politely back at you

You stare politely right on through

 

Some sort of window to your right

As he goes left and you stay right

Between the lines of fear and blame

You begin to wonder why you came

 

Where did I go wrong? I lost a friend

Somewhere along in the bitterness

And I would have stayed up with you all night

Had I known how to save a life

 

Let him know that you know best

Cause after all, you do know best

Try to slip past his defense

Without granting innocence

 

Lay down a list of what is wrong

The things you’ve told him all along

And pray to God he hears you

And pray to God he hears you

 

And where did I go wrong? I lost a friend

Somewhere along in the bitterness

And I would have stayed up with you all night

Had I known how to save a life

 

As he begins to raise his voice

You lower yours and grant him one last choice

Drive until you lose the road

Or break with the ones you’ve followed

 

He will do one of two things

He will admit to everything

Or he’ll say he’s just not the same

And you’ll begin to wonder why you came

 

I love this song very much!

Pembukaannya yang berupa dentingan piano tuh keren aja, berkesan romantis buat gw. Hahaha,ga tau deh kenapa dentingan pianonya tuh enak di kuping. Awal lagunya pelan, trus kenceng, top dah! Udah gitu, suaranya penyanyinya enak lagi. Awalnya ga tau judul lagunya, cuma dengerin di radio. Tanya ke kakak (Fera Nainggolan) yang biasanya tau lagu-lagu barat, dia lupa. Ya udah deh, dengerinnya pas di radio aja sama kadang-kadang opening songnya jadi back ground music pas acara Jelang Siang di Trans TV. Haha, menye ye..

 

Suatu hari (25 Januari kalo ga salah), gw jalan-jalan sama Fera ke Malioboro, gara –gara lagi libur semester 1. Pas lagi maen ke Mall Malioboro, mampirlah kita ke toko musik. Kalo ga salah, namanya Bulletin. Karna lagi bawa minum, gw nunggu di luar bentar buat ngabisin, abis tu masuk. Nah, pas lagi liat-liat CD, tiba-tiba ada nih lagu diputer. Cuma dibuat versi accoustic dan yang nyanyi bukan yang biasa gw denger. Kata Fera, yang nyanyi tuh Sabrina. Gw tau, cuma ga nyangka kalo dia juga nyanyiin nih lagu. Akirnya gw berinisiatif buat nanya judul lagunya. Awalnya sih gengsi, tapi apa daya, daripada ga tau selamanya dan gw nyesel. Pas gw tanya ke mas yang jaga, tuh orang malah ke belakang. Gw bingunglah, dan malah bilang: “Mas, cuma tanya judul lagunya kok, tapi ga niat beli.” Hahaha, norak banget ah gw! Ga lama, itu mas balik sambil bawa CDnya, judulnya ‘I Love Accoustic Too’. Trus baru dia bilang judul lagunya. Langsung gw liat liriknya trus karaokean bentar dalam hati haha. Karena udah tau judul lagunya, gw ama kakak langsung pergi dari sana haha.

Makasih buat masnya karena ngasi tau yaaa, semoga kebaikan anda dibales Tuhan J

 

Malemnya gw nge-tweet karena senang dah tau judul lagu kesukaan gw ini. Trus temen gw, Rifki (Kancil), ngasi tau penyanyinya sapa. Yeah, it’s The Fray. Tambah seneng aja gw karena tau penyanyinya, jadi gampang kalo mau download lagunya hehe. Sekarang gw dah punya ni lagu dan slalu gw setel tiap garap tugas, buat nambah mood dan cari inspirasi (ceileee..). Fera malah nyari versi piano segala, ckckck. Pokoknya, gw suka banget ni lagu dan ga bakalan bosen deh dengerinnya! Thumbs up for this song!

 

Lord, had I known how to safe a life? Of course not yet, but You had coz You’re the owner of world life. Please guide me to go through this life in Your way. I’m just a little man of earth that easily fall down to the fens of wickedness. All I want just saving the life by ace in the hole, Your sayings. Amen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s